Monday, 11 July 2011

Happy Tahap Babi Dahni !


Waaaaaaaa , suka gila harini weee (: Gila babi laaa . First boy make me happy like this weee ! Nak tahu ape ? Meh sini meh aku citaa ! Haaa tadi kan si dia kiss pipi akuu . Muahaha bapak laaaa , feel like what tah weee :D Dia belai-2 rambot aku , pelok-2 aku , ngeee syg kau lah singa ! Then , yang paling best dia dokong akuu . Ahahahah sumpah kelakaa wee , dia kate aku berat nak mati . Huh tipuu je dia tuu ! Tak pasal dia kene gigit dengan aku . HAHAHA ! Tak sangke jugak laa dia larat dokong aku kann , ngeee . Sumpah sayang kau singa ! Aku nak hari-2 kau buad aku happy cm gini weee (: Okay harini memang hari yang paling aku tak boleh lupa lahh weeee ! Haaaa korang jgn jealous pulakkk :P ahahahah . Korang pun boleh dapat lebih dari ni weeee . Yang penting korang syg kt si dia tuu kay (: #syg lebih-2 pun tak elok jugak weee , kunk kalau clash meranaaa , kan kann ? Hihihi . Hm pape jela kann , pedulik ape aku sume tuu . Yang penting aku syg gila dekat singa aku ni ! Huh love you babi tenok tapir cicak kucing kumbang singa jantann . ahahahahahah jadi gila dah aku ni . Hohoho ! Okay then , pape hal nanti aku post lagi kay . Kbyoiii ! Have a nice day weee !

No comments:

Post a Comment