Thursday, 14 July 2011

Kay aku sedih la babi !

Okay , harini sakit hati gile weeee :'( Bodoh gile lah kann , cakap org pandai , padehal diri sendiri pun songsang ! Aduuhhh , saba jela aku . Nasib la syg kau , kalau tak ? Haaa kau jugak yg merane , padan muke kau la . Cakap tk serupe bikin lah lu bhaii ! Cakap laen kali gune otak bro , jgn gune bontot . Huh hineeeee nak mati ! Haaa aku tahu dah cne prangai kau skrg dohh , kau kalau bosan je carik aku kannn ? dan dann kalau kau tk bosan , mule laaaa lupe aku . Bila aku dah marah kau , kau mule laa nak ungkit-2 , mule laa cakap 'aku sedar aku sape bg kau' , ahhh tah ape lancau laaa . Mcm h**** lah weeee . Perhhhhh cm bontot laa kan ! Cibaaaaaaaaaai sgt weee :( Tk tentu arah dahni , susah laa aku cmni . Please laa weee , aku syg kau lahh babi , change your character biyy , plishhh :'(

MOOD : moody nak mati , kbyoi !

No comments:

Post a Comment