Tuesday, 6 September 2011

Mood tak stabil -..-

Okay harini aku dah buat kawan baik aku sendiri MENANGIS :'( Eii gila lah aku ni , kejam nak mati ! Err tapi aku marah marah kau ada sebab weee , bukan main langgar jee . Kau taya lah sampai nak menangis bagai -.- Buat aku rasa serba salah jeee . Eeeeeee berokk ! Aku harap kau sedar apa kesalahan kau semua . Ramai budak dah report pasal perangai kau ni ngengg ! Perhhhhh first time dengar , membabi lah aku kan . Dorg cakap bukan bukan pasal kau , kau dahla kawan baik aku . Then lelama bukti dah ada , aku dah rasa sendiri , huh memang kecewa laa BARBIEEE -.- Menangis sorang sorang aku weee . Depan kau mmg aku taknak tunjuk , sebab aku malas nak gadoh , aku still ingt freindship kitee . Haaa bukan aku dgn member aku pernah nasihatkan kau ke pasal perangai kau ? Hahaha ingtkan ? Sampai kau menangis semuaa . FUTOHHH ! Then skrg kau buat perangai lagi ? Memang tak makan saman punya budak ! Membabi buta lah sial macam ni . Sekarang aku dngar cite lagi , kau buat TAIK dekat akak angkat kau sendiri ? Whoaaaa i feel like what tah :O Err gile kau kann , sanggup gila kau buat macam tu ? Takde perasaan eh ? Pikir kepala hotak kau jeee ? Agak agak lah woi kalau nak dajal org punn -.- Jgn main langgar jeee , pikir lah perasaan org . Biol ! Terus takde mood aku cmni -.- Aku harap kau paham , cepat berubah , mintak maaf dekat semua orang yg kau DAJAL tuu . Sorry kalau aku kurang aja sngt dgn kau tapi . Aku memang suka cakap main lepas , haaa baru lah terasa . Kang tak paya buat buat tanya lagi dengan aku -.- And aku harap kau baca kay nokk !
To : Farra Eizaty II

Thanks , byee !

No comments:

Post a Comment