Monday, 28 March 2011

Saked hati kodd >,<'

About him :
Perhhhh ! Ape yang kau nak dengan aku haa ?? Tak habes-2 dok carik aku . Kan aku dah cakap , aku benci gegile b*** lah dengan kau ! Aku FUCK kau lahh beb ! SUMPAH !! And tolong a jangan kacau hubungan aku dengan BF aku . Aku mintak tolong sangat-2 . Aku tanak sebab kau , aku gadoh dengan dia lagi . Aku penat a wehh ! Kau mula lah hidup baru , and tolong jangan kacau aku lagii . Tolong yee ?? Kau boleh carik a orang yang lebih baik dari aku . Ramai lagi pompuan kat luar tu yang sesuai dengan kau . Cukup a 2TAHUN kau kacau hidup aku , cukup a ehh ! Please jangan kacau aku lagi ! Biar aku bahagia dengan BF aku <3

No comments:

Post a Comment