Tuesday, 29 March 2011

Sangat Gembira ( ;

About my Dear Idzri <3
Sayang sayang sayang sayang sayang sayang sayangg ! Aku suke kau jujur dengan aku and jangan tipu aku lagi ekk ? Aku tak suke orang tipu-2 aku nii -,- Btw thanks for all that (: Sekarang ni aku betol-2 percaya kat kau . Sorry kalau sebelum ni aku tak percaya kat kau , suka carik pasal ngn kau , cepat curiga dengan KESETIAAN kau , cepat naik angin ngn kau . Sorry sesangat sangatt :\ Tapi jujur a aku cakap , aku betol-2 sayang gila babengg kat kau Idzri . Sumpahh ! Aku tak tipu . And aku harap kau pun camtu jugakk (: Aku harap hubungan aku dengan kau KEKAL . Sekarang dah GENAP 8BULAN aku dengan kau . So i hope we can happier until the endd (: ILoveYouSoMuch sayangg <3

No comments:

Post a Comment