Saturday, 9 July 2011

C I N T A (:


Okayyy , sakit hatii ? Waaaa boleh dikatekan hari-2 lah kann . Biase lah dalam relationship (: Aku paham tuu . Mybe aku masih belum matang untuk bercintann bagai ni , tu sebab lahhh susah nak pahamm . Ngeh ngehhh ! CINTA ? Apa tuu weee ? Huh maklum laaa , budak-2 mane lah tahu sangatt kann (: Tapi yg paham lahh kan , cinta ni perlu ade kasih sayang , caring , hormat each other , saling paham antara satu sama lainn andd apetahh . Haaa betol tak weee ? Hish kalau dah sayang mcm-2 boleh jadi kann ? Sampai sanggup GADAIKAN MARUAH ! Errr sorry kalau ada yg terasee -.- Tapi betol kann ? Aku bukannye buad-2 cite weee . Hm nvm laaa , yg penting kalau lu org ada balak-2 bagai ni , korg jage lah elok-2 yee . Selagi dia boleh terima korg seadanya , korg take care jelaaaa . Zaman skrg ni susah nak carik org yg betol-2 sayang dekat kite ni weeee . So jgn lepaskan cmtu je kayy . Kecuali laa kalau perangai cm haram , tu baru la boleh pegi jahanam kannn (: Haa then kalau tk tahan gile babi laa dgn si dia , korg lek je weee . Selagi boleh saba , saba jelah kann . Saba-2 kite punn ade had nyee , betol takk ? Hee macam-2 laaaaa kann (: Okay laa cukup lah sampai sini . Kbyoii !

No comments:

Post a Comment