Saturday, 9 July 2011

Err , SORRY :'(


SERIOUS , MENYESAL YANG TERAMAT weee :( Aku takde niat punn nak buad dia sedih . SUMPAH ! Eishh jgn lah buad aku rase serba salah , aku sayang kau lahh aiman :'( Mybe i'm not perfect right ? Tak reti nak appreciate b , tk reti nak faham b . Huh sorry sangat . Tp sumpah wee aku syg kau . Syg gile laaa :'( Please don't leave me . Really need you la SINGA :'( Sorry for that post , takde niat lgsg nak sakitkan hati b . SUMPAH ! Tak tahu pulak b anggap laen :( Syg mnx maaf sgt-2 :'( Gile menangis akuu , susah nak nangis sebab laki ni weee :'( Weii SINGA , aku sayang kau lah gilee ! Hurm :'(

No comments:

Post a Comment