Sunday, 31 July 2011

sedih lagii ~

okay sedih pikirkan kau aiman :( kita asyik gado je kan sayang ? ape masalah tahh . haritu aku dah mintak clash , then kau taknak . sanggop dtg rumah carik aku , taknak break dgn aku . okay sumpah aku terharu time tuuu :') aku tahu kau syg gila dekat aku , aku pun sayang kau lah aiman . tp time tu aku mintak break ade sebab , aku rase aku tk perfect tok kau :( haaaaa dah byk kali kau marah aku sbb ckp cmtu kan ? okay sorry syg . tp bende tu betul weeee , aku tk pandai jage kau , jage hati perasaan kau sume , aku tahu tuu -________- and kau mmg boleh carik yg lebih perfect weeee :') biar aku sedih asalkan kau tak sedih macam aku . aku mintak maaf kalau selalu marah-2 kau , aku takde niat pun weee . tapi aku pelik gilaa , kau dah tahu aku selalu sakitkan hati kau , kau tetap sayang aku , kan tetap taknak tinggalkan aku kan ? huh mmg kau yg PERFECT laaaa , fisrt time jumpa lelaki mcm kau :) aku bersyukur dpt couple dgn org mcm kau . tapi aku taknak laa hari-2 dok gadoh , sumpah penattt ~ haishh tolong laa aiman :( aku harap kau paham aku , and aku akan cuba paham kau kay ? hurm sumpah sayang kau aiman :') muahh muahh :* love youu singa

hm kbyoii :')

No comments:

Post a Comment