Sunday, 24 July 2011

KAWAN LUPA KAWAN !

fuhhhh , dapat kawan baru terus lupa aku laa ? waaa bagus perangai BANGSAT kau tu pompan . gile laaa , aku sabar je dgn kau babe . senang-2 je kau lupekan kawan-2 baik kau ni , semate-mate demi si kutu tu ! perhhhhh , time hari jumaat bukan main lagi kau BACKUP si kutu babi tu ! kiteorg cite bende betol weee , pikir aku suke-2 laa nak buruk-2 kan si kutu tuu ? aku lebih lama kenal dia wee . baik kau jaoh-2 dgn diaa , sebelum kutu dekat rambot dia tu berjangkit dekat kepale kau ! hahaha time tu mmg tergaru-garu macam monyet lah kau kan , dan time jugak laa aku tergelak-gelak bagai nak mampos ! ahahahaha ! sorry to say lah kawan , skrg mmg aku panas gile dgn kau babe ! kau tk kenal lagi wee pangai si kutu babi tu cmne , nanti kalau kau dah kena mmg PADAN MUKA laa kann ! biar kau belajar dari kesilapan kau sendiri BUDAK !

kay byoii !

No comments:

Post a Comment