Friday, 12 August 2011

About You

Okay now nak cite pasal kau biyyy ~ Kalau nak jealous pun bertempat lah sikit mokk ! Haish pang kau kang -.- Kalau setakat dgn member aku yg kononnya kawan DUNIA AKHIRAT aku tu kau nak jealous , lupe kan jelaa . Aku lebih pilih kau kay . Sebab kay lagi ISTIMEWA dalam hati aku nehh : ) Come on lah kau kan pakwe aku , aku takkan terrrjatuh cinta or sengaje jatuh cinta dekat member-2 aku laaaa . Percaya aku okay mokk ? I love you . Aku taknak org lain selain kau ! Aku nak kau sorang jeee , tu pun dah cukup weee : ) Aku nak KAU , aku nak KAU , aku nak KAU , KAU , KAU dann KAU ! ahahaha taknak orang lain kay . Kalau boleh aku nak kahwin dgn kau sekarang jugak mok :3 hihi gatal gila lah aku ~ HAHA sayang kau mok .
Okay done weee , kbyee : )

No comments:

Post a Comment