Sunday, 14 August 2011

STALKER : *

HAHAHA okay nak cite pasal sorang makcik ni , hah bapak hina gila perangai dia . Maigoattt , Allah saje yg tahu weeee . Okay first aku mengaku lah , mmg aku add dia . Biasa lah nama pun fb , nak carik kawan baru lah kann . Then kau nak belagak sombong dgn aku pulak , ahahah mmg aku teros BLOCK kau lah kan perempuan . Dahtu tetite menyibuk dekat wall aku , mencarot-carot laa , ape lancau laa . Huh guna fb adik kau pulak tu . Haa pe cerita BETINA ? Tak tahu malu lah kau ! Eii org dah block kau , segan lah sikit BETINA ! Dahtu nak bajet bagus pulak --' Diri sendiri mabok , nak sekolah kan aku ? FUCK OFF ! Haaa dahtu nak bajet student UITM lah konon , HAHAHAHA FUCK ! Buad ape belajar pandai-2 , belajar tinggi-2 sampai dok UITM tu , tapi adab kau satu pun takdo betinooo ? Haaa malu lah sikit sial . Sia-2 jee makbapak mengharapkan kau . Dahla suka tayang TETEK kau tu ! Haa mmg takde adab lah kann . Dah terbukyi kott : ) Boooooooooooo :3 Malu lah sikit ye kakak . Bulan puasa ni , jgn lah buad dosa yeee :* Pergi buad solat taubat sanaa (Y)

kbyoii !

No comments:

Post a Comment