Thursday, 25 August 2011

RAYA RAYA RAYA :D


Assalamualaikum and Hi to all my friends and facebooker :)

Okay skrg dah nak raya , so kena cepat-2 mintak maaf . Hihi . Haa , Anys dah banyak membebel dekat FB pasal anys kan ? Maki hamun laa , kutuk kutuk laa apelaa . So anys nak mintak ampun dan maaf dari korang semua okay ? Anys mintak maaf sangat-2 , hope korang dapat maafkan anys :)

Nanti raya pertama , anys raya dekat sungai kandis . Rumah arwah atok dgn nenek tersayang :) Btw tahun ni sunyi jugak kalau takde dorg . First tima raya tanpa dorg :') Tapi takpe raya pertama nanti , anys ziarah kubur nenek dgn atok okay :) Rindu sangat dekat atok dgn nenek . Muah muahhh :*

Haa time raya nanti , toksah lah dok main mercun sgt wee . Kang patah tangan , luka sana sini sape susah ? Family korang jugak kan ? Nanti tak pasal-2 kena beraya dekat hospital lah jawapnya . HAHAH baru padan muka korang . Time raya nanti , jgn lupa mintak maaf dekat semua org yg pernah korg buat salah kay . Jangan lah jadi pendendem , tak elok weee . Okay ? :)

So , baju raya tahun ni korg warna apa ? Haaa tahun ni family anys buat warna purple . Wow favourite colour tuu :P Act , anys yang suruh dorg buat tema warna purplr tahun ni . Hahaha dah 2 tahun kot buat warna purple , tah dorg ke tidak tahh :D Tapi tak kesah la warna apa kan . Yang pentinf kita beraya menyambut hari kemenanagn umat Islam berpuasa selama sebulan :)

Wehooooooo ! Tak sabar nak dapat duit raya ni . Hahaha tapi tah dapat tah tidak ni , maklum lah anys dah besar :D Tapi takpe , bukan duit raya kita nak kejar kan ? Yang penting kita mesti meminta maaf kepada semua org , terutama kpd orang yg lebih tua dari kita , okay guyss ? :)

Okay now , anys nak mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI , MAAF ZAHIR DAN BATIN :) ILOVEYOU ALL SO MUCH ! Doakan anys berjaya dalam hidup dan menjadi orang yang berilmu :) Terima kasih kerana sudi membaca !

Kay Assalamualaikum , byoii ! :)

No comments:

Post a Comment