Wednesday, 24 August 2011

Dugaan lagi -.-

Okay cm dah nak gugur dah jantung weeeee :'( Ya Allah tolong lah hambaMu yang lemah , yg serba kekurangan ni . Gilaa tak tahan hari-2 macam ni . Aku tengok dia lain sangat :( Haduhhh macam mana ni , sedih bhaii . Sumpah sekarang aku sayang dia sngt-2 weee , tapi aku takot sayang aku tu dia tak anggap apa-2 dalam hidup dia . Haaa macam mana ? Salah aku ke sebab sayang dia sngt ? Sebab nanti aku yg terseksa ? >.< Sekarang aku takot sngt kalau perangai dia macam ni , dia layan aku macam nak taknak je wee :( Layan aku macam sampah ! Time sunyi baru nak carik aku . Eii pundek ayam betol laaaaa ! Dia IKHLAS tak ni couple dngn aku balik ? Aku taknak kau couple dngn aku sebab KESIAN dekat aku laaaa ! Aku tak perlukan belas kasihan tu semua . Aku tahu sebelum kau couple dngn aku ni , kau dah couple dngn someone . Yes i know that , haa you know what i feel ? Yahhh , you don't know okay . My heart totally broken aiman ! Huh kenape laa kau buat aku macam ni :( Haaa dan sebab tula , aku rasa kau sayang dia . Kau sendiri cakap "dia baik laa" . So kenape tak continue je dngn dia ? Ya Allah ! SUMPAH AKU TAK KUAT !

kbye :'(

No comments:

Post a Comment