Tuesday, 23 August 2011

Thankss

Okay today was the very happy day for meee :') Thanks aiman , boleh terima aku balik . AHAHAHA puii :P Couple balik wee , selepas 2hari kot break . Woww , pikir 2 hari sekejap ape ? Terseksa sial aku -..- Sampai naaak terr'tuuttt :) Haaa nasib baik Allah sayang aku lagi weeee . Alhamdulillah , bersyukur gila aku . Harap-2 lepas ni tak jadi macam ni lagi do , sumpah seksa . Tapi sebelum kitorg couple , dia dah couple lain . Kecewa lah jugak . Sanggup dia kan ? Huh dia nak buad aku macam si scha tu ke ? :'( Takpe laaa . Hurm okay now , aku dah dapat dia balik , kena hargai bhaii walaupun sakit hati sikit  :') So skrg aku nak lebih serious dalam relation ni . Taknak main-2 , kang habis semua jadi huru-hara -..- Huh okay , mati lah aku kalau macam tu . Haaa aiman , jaga aku okay ? JANJI ? Really love you okay singa :) Mehh kiss sikitt :*

ahahah kbyoi ~

No comments:

Post a Comment