Monday, 22 August 2011

Ketentuan Allah

Allah je yg tahu apa aku rasa . Thanks sangat-2 buad aku macam ni :') Takpe asalkan kau happy kay . Kau yg mintak break okay , jgn menyesal :) At least aku dah janji dgn diri aku takkan mintak break , tp kau ? Haaa pandai-2 pikir . Takpe kalau kau taknak jadi cinta terakhir aku , aku redha sangat-2 . Tapi kenapa time aku sayang gila-2 dekat kau , kau baru nak break ? Haish susah nak lepaskan kau , kau tahu tak ! Apelaaa , mintak break time exam pulak tu -.- Memang sengaja nak buad aku terseksa kan :) Hurm aku syg kau sangat-2 okay . SUMPAH ! Tapi aku bukan perempuan pilihan kau . Kau nak yg perfect right ? Takpe , dugaan semua ni . Semua yg berlaku ada hikmat . Allah bagi ujian macam ni dekat aku , sebab dia sayang aku . TERIMA KASIH YA ALLAH :') And sekarang , kita mulakan hidup baru . "TUTUP BUKU LAMA , BUKAK BUKU BARU" . Come on lah , dah 2bulan 5hari aku couple dgn kau , tapi kau still cakap tak paham aku ? Huh something weard laa , aku tahu kau sengaja :) Takpe , sekarang kau buad aku , lain hari ? Haaa pikir-2 lahh . Sedih memang sedih weee , tapi sampai bila kan aku nak sedih ? Hidup aku masih panjang bhaii . Come on anys , be strong !Tapi kalau aku nak tunggu kau boleh ? Tapi takpe lah kalau kau tak sudi :') Aku tak boleh nak buad ape dahh . Hanya mampu berdoa kepada Allah , agar aku boleh dapat kau balik . Insya-Allah :) Kay love you . Take care ~ Meh kiss sikit :*

p/s : Talking to the moon . This song for you aiman . Btw i save nama you kat phone "BRUNO MARS" ahahah
Lalala byoii :')

No comments:

Post a Comment