Monday, 24 October 2011

Hee be strong :')

Hi guys, its been a long time i tak updated blog ennn? Heee sorry btw :-)
Today I've got a sad storyy :'( Tak habis-2 nak sedih je kan aku ni? Hm takpe lah dah nasib aku macam ni, aku redha. Semua ketentuan Allah aite? Heee kelakar jugak lah pasal dia aku boleh nangis, padahal member je punn. Tapi aku dah terlanjur suka dia weee, apa nak buat kan? Haihh sabar je aku dohh. Apa yg aku nak selalu tak dapat. Hoho kesian lah kau hanis omeyyy :) K takpe be strong. I know, I can do that. HELLO! Hee chill up

Okay just that, thanks kbye

No comments:

Post a Comment