Tuesday, 11 October 2011

kena game? HAHAHA

wooooi bro! kau sial kan? apa masalah kau ha? kau game aku? waaaaah kemain lagi kau kan? sial tak sial lah kan -,- bureeeeeeet lancau! sabar je ake wee. haaa kau mmg dah lama nak break kan? tak silap aku masuk ni dah dua kali kau mintak break dohh. HAHA k bagus sangat lah kan -,- aku harap kau happy la. aku pun dah rimas wee kalau hari-2 macam ni. kau nak couple dgn org yang dekat-2 je kan? k harap kau jumpa yang lebih baik okay? :) aku doakan tuk kebahagiaan kau ejaaaaaaad.skrg kita dah break, kau pun happy, aku tak bape nak happy laa. aku sayang kau BODOH -,- brbbbb sabar jelah kan. k chaww. thanks for everything.
p/s : today, 1month kita couple :')

kbyeee ~

No comments:

Post a Comment